Svar på en kommentar

Svar: ja, jag vill gärna baka inför Alice 1 årsdag. Jag hade tänkt mig en sån där chokladkaka i långpanna med strössel . Jag tar gärna emot tips på enkla bakverk som går snabbt men blir mycket av. 

fotografering

Imorse kom vi iväg till ÖF för lite lek och sång tack vare Camilla som hämtade oss. Vi har även bokat in en tid för fotografering hos kungsfoto som kommer till ÖF tisdag den 28 oktober. Det ska bli såå roligt att ta ett fint kort på Alice som vi kan sätta upp på väggen i hennes rum. Detta kommer säkert bli en fin tradition eftersom nästa år tar hon ju också kort, fast då på förskolan :) alltid roligt att föreviga hur de ser ut varje år. Någon kväll ska jag sätta mig och göra klart en fotobok jag ska beställa lagom till 1 årsdagen. Jag hade velat haft hennes första år bok färdig tills dess också, men först måste hon fylla år så jag kan skriva om den i boken och lägga in bilder. Ska man baka inför födelsedagen? Kanske kramforskaka?

Snart kommer det paket

Nu har jag precis lagt in massor med blöjkoder i liberos poängshop. När man köper blöjor finns det en kod i locket som man kan registrera och sedan kan man beställa leksaker/kläder. Denna gång hade jag 1800 poäng att spendera, så det blev en handdocka och ett par strumpor. Alice har redan en handdocka som hon älskar, så nu får hon en humla också :)

 

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0