dag 2

Idag känns det bättre i fogarna, idag var det fötterna som höll på att avlida av värmen istället. När jag kom hem åkte jag ner för att hitta ett par skor, vilket har varit lättare sagt än gjort. Jag gick till eurosko, och sa att jag ville ha en sko som passar till allt, sen satte jag mig ner. Jag fick låna hem ett par, har gått i dem, känns jättesköna. Imorgon ska ja köpa dem. När jag kom hem satte jag ner fötterna i kallt vatten, oj så skönt det var. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, hoppas natten bli bra.

första dagen på jobbet

Det var kul att komma tillbaka, men hej och hå vad jag hade ont i fogarna när jag kom hem, fick gå och lägga mig på en gång, låg i två timmar. Tagit det lugnt hela kvällen. Jag får se hur detta går, annars får jag göra något åt det. God natt!

barnmorskan

Jag och älsklingen var där imorse, vi mätte magen, lyssna på hjärtat, tog blodtryck på mig. Hon frågade hur det var, så vi pratade lite om det. Sedan sa hon att nästa gång ska vi få ännu en ny barnmorska och då ska vi prata om förlossningsbrevet jag har skrivit. Sedan hoppas hon att vi hinner vara med på en föräldrakurs. Ska dit i v. 35

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0