En bra dag

Idag hälsade jag och Alice på hos hennes två mostrar :) handlade med dem, ätit god middag och haft en mysig stund i soffan med min älskling framför familjen Annorlunda och nu sova. Imorgon börjar Jonas jobba, vi gör mig en liten promenad imorgon. 
 
Såg att en annan också var sugen att börja träna :) (snygg mage föresten)  vilket jag också vill. Jag vill träna kondition, mage, armar, rumpa och ryggen! Jag ska besöka ett gym för att få lite tips. MEN! jag kommer inte ägna alla mina inlägg åt träning för jag tycker inte om träning, men jag vill orka mitt barn. 
 
 

Tröttast i stan

Inatt drog vi fram klockan en timme för att få sommartid igen, detta slutade med att jag har varit tröttast i stan. Alice vaknade 03.00 (men helt plötsligt var en klockan 04.00) hon åt en sväng, för att sedan somna om igen. Sedan när hon vaknade för morgonen tror jag klockan var 06.30 (fast i mitt huvudet var den ju bara 05.30). Jag vet inte riktigt, kommer inte ihåg. Summa sumarum är att jag har varit jättetrött idag, men imorse beslutade vi oss ändå för att åka till Kramfors för att hälsa på farmor Marie, så dagen har gått och den har varit bra. När vi kom hem runt 16.30 gick jag och la mig en timme, vilket gjorde att jag orkade resten av kvällen. Jag tror Alice kände av sommartid lite grann vid läggningen, hon fick somna i vagnen ikväll (har nyss burit över henne till sängen).
 
Usch och fy för att vara så trött jag var idag, det riktigt värkte i ögonen. Jag är GLAD att det inte är vår vardag.
 
 
 
 

Min svanskota

När Alice föddes hände något med min svanskota, vilket resulterade i att jag inte kunde sitta ordentligt på två månader. När jag kom till BM för efterkontroll så undrade hon varför jag inte sökt hjälp?! jadu, eftersom jag trodde att detta var normalt efter en förlossning. Ingen hade ju sagt hur det skulle vara/kännas efteråt. Jag fick iaf komma till en doktorn undersökte svanskotan, vilket gjorde förbannat ont. Detta var i december, för ett tag sedan var jag till doktorn igen för undersökning och hon funderade först på om man skulle bli tvungen att röntga för att se vad som var fel, men det behövdes inte. Hon förklarade att det är en liten bit av svanskotan som jag trycker till varje gång jag sätter mig, därför gör det ont. Jag kan få ha ont i upp till 1 år, sedan fick jag smärtstillande för att ta vid behov (tog idag).
 
Sugen på fler barn?
 
skulle inte tro det
 
 

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0