sovning

Det är inte alltid lätt att veta vad de små vill. Nu när jag varit hemma med Alice har vi försökt få henne att sova i sängen istället för i vagnen. Det har faktiskt gått väldigt bra, men dagar som igår och idag när det tar ca 1 timme att få henne att somna och hon ändå inte kommer till ro. Då har jag lagt henne i vagnen i åkpåsen, gått en minipromenad, så hon somnat. När hon sedan somnat har jag kört in henne i tvättstugan, där det är mörkt och varmt så hon får sova bra. Igår sov hon 1,5 timme :) det funkar för mig, så då kör jag på det. Hur Jonas gör är upp till honom :) imorgon och övermorgon ska jag jobba, vilket känns skönt. Då får pappa och dotter lite egentid.


solen :)

Idag är det mycket trevligare väder, för solen skiner. Lillan sov bara 40 min idag, sedan fick hon mysa lite i babysittern medan jag började med putsning av fönster och byte av gardiner. Jag brukar alltid byta gardiner på hösten, sedan till jul byter jag inte överallt utan då får hösten och julen samsas :) nu är vardagsrummet och köket färdigt, det enda jag ska köpa till köket är insynsskydd i plast. Jag tror man kan köpa på jysk, ska kolla sedan när sambon kommer hem från affären. Idag ska jag baka! Jag ska baka kärleksmums, chokladbollar och snickerskaka :) till middag blir det flygande Jacob, mums.


Alice tycker om sitt bollhav :)

Lite kvällslek

Just nu leker vi innan det är dags för badning, flaskan och sovning. Jag märker att det börjar "gno i ögat" som vi säger. Då vill hon bara ha snutte och tutte och vara nära mig. Denna söndag har varit väldigt lång känns det som, den, har inte varit så roligt heller. Sambon har haft väldigt ont, men det har släppt för tillfället.

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0