Middag

Idag fick jag äta middag själv eftersom Jonas slutar kl. 18.00, så jag ska snart börja med hans mat. Själv åt jag toast med ostsalami, ost och vitlökskrydda + avokado och gurka, mums.

Jonas ska få varma mackor i ugn, det tycker han är gott gott.


Vad tyckte ni om premiären av Big brother då?
Själv tyckte jag det var jättebra, tycker det är kul att det har startat, lite synd bara att det går så sent på vardagarna. Men med våran inspelningsbara box så är det ju ingen fara att man missar något avsnitt.


Ikväll blir det Familjen Annorlunda, Top model och Big brother, en superbra måndagskväll faktiskt.
Vad ska ni se på tv ikväll?

 

Jobbat lite idag

Idag skulle jag egentligen varit ledig men vem vill det när man får umgås med underbara barn hela dagarna? Jag hade iaf fått tid mellan 7.30-14.30 men sedan bad de mig att vara kvar en timme extra vilket jag gladeligen gjorde. Det är verkligen givande att arbeta med barn och jag tycker det är en bra erfarenhet till den dagen man skaffar egna barn, för då vet man liksom lite hur barn fungerar och hur man ska vara mot dem.

Det jag självklart hoppas på och längtar till är ju att få ett ställe att vara på och arbeta 100%, men den dagen kommer jag vet, men jag vill snabbspola tiden så den dagen kommer NU.

Jag tycker verkligen att det är en fröjd att gå till jobbet varje dag, det är ju detta jag har längtat till efter mina 4 år på universitetet. Jag är ju både grundskollärare och förskollärare om ni inte visste det :)

God morgon

Idag blev det en tidig lördag, Jonas mobil ringde och han fick åka iväg och arbeta i denna kyla. Här hemma har vi -25 och sol så det blir nog en mycket fin dag idag. Idag ska vi äta oxfilé, men det får bli lite senare eftersom Jonas skultar kl. 18.00 men jag ska förbereda allt så det bara är att steka bitarna när han kommer hem.Igår hade vi en jättetrevlig kväll med tacos hos svärmor och äntligen fick vi se lilla tjejen, helt underbar och supersöt och superliten. Hon fick även två klänningar av oss och storebror fick ritblock och kritor. Jag ser verkligen fram emot att få följa barnen i deras utveckling.

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0