Somnade visst

Jag kom hem från jobbet runt 15.15 och kände mig lite seg och orkade inte tvätta (tar det på onsdag istället). Vi har ätit middag, korvstroganoff med ris och kollat på lite tv. Vi har även sovit en stund, vilket var mycket skönt. Jag är glad att man kan sova om man är trött, att man inte behöver tänka på någon (det kommer nog tids nog kan jag tänka mig).

Nu tänkte jag kolla runt lite på internet innan jag sätter mig framför tvn, min älskling har åkt iväg på jobbet en sväng för att snacka lite.

Måndags morgon

God morgon (gäsp)

Jag har fått i mig lite flingor och mjölk nu och tänkte gå tillbaka till sängen en liten stund innan jag börjar fixa mig. Jag kom inte i säng förrän 00.30 inatt (kollade på OTH, säsong 8) Idag jobbar jag mellan 7.30-13.30 på förskola, jag har fått 30 timmar i veckan fram tills stängning.

Solen har börjat skina så jag hoppas på en fin och varm dag efter allt regn.
Hörs senare

Morsdag ♥

Idag är det morsdag och den har vi självklart firat.

Imorse åkte vi hem till mina föräldrar och grattade mamma med en blomma, sedan bjöd hon på god björnbärspaj som hon hade slängt ihop imorse. Vi pratade lite grann och sedan var det dags att bege sig vidare. Jag och älsklingen åkte till Hornöberget (Höga Kusten hotellet) för att fira svärmor som också fick en blomma. Vi har ätit jättegod mat och haft en mycket trevlig dag.

För ungefär en timme sedan åkte min älskling iväg på jobbet för att jobba natt. Jag däremot tänkte ha en skön och lugn hemmakväll framför tvn och Big brother.

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0