Sjukhuset imorgon

Idag har jag och Alice varit hemma hela dagen, sambon har jobbat. Idag har Alice ramlat tre gånger, varav en gång blev det rejält. Hon slog i pannan så hon fick ett blåmärke direkt. Jag baddade med en blöt kall handuk och ringde 1177. Eftersom hon inte svimmade och inte kräktes så var det okej. Men jag skulle hålla kolla på henne, hon var ganska lugn i ca en timme men sedan kom hon tillbaka. Jag blev verkligen rädd och avskyr när hon gör illa sig.
 
Imorgon är det dags för denna månadens första av två besök på sjukhuset. Lillan ska till sin barnläkare, varför vill jag inte gå in på. Jag har valt att inte skriva om det som hänt eftersom det endast rör min familj. Men som sagt imorgon ska hon till barnläkaren och nästa vecka ska hon på ultraljud. Jag/vi hoppas ju självklart att båda besöken går bra, det hoppas vi alltid när vi åker på sjukhuset.
 
Ikväll lockade jag håret igen :) min nya hobby, älskar att locka håret. Jag sa till min frisör att jag hade svårt att locka min vänstersida då förklarade hon hur jag skulle göra, och nu är det svårt att locka höger :) Men jag älskar att ha lockigt.
 
Ps. Jag vill bara säga en sak, jag vill inte sätta lösen på bloggen för jag vill dela med mig. Men kom inte in här och läs min blogg om du själv har lösen på din egen. Jag tänker inte sätta lösen för en eller några personer inte ska få läsa, men jag vill inte se ditt/ert ip-nummer här inne.
 
Tack och hej leverpastej!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Larissa+Jonas= Alice

Sambo/fästmö till Jonas och mamma till världens vackraste tjej, Alice, född 2013

RSS 2.0